Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Yleinen

”Vaarojen” mailla – pvä 57/104

03.07.2013, hullujuoksija

Turku. Paavo Nurmi juoksuissa tuli pojan kanssa käytyä. Hänen ensimmäinen kisa. Hienosti maaliin ajassa 61,18 .Matkana 10km. Fiilis oli maalissa molemmilla huippu luokkaa. Keli oli muuten täydellinen juoksun kannalta. Pilvistä ja 16astetta lämmintä. Ei ihme että moni juoksi hienoja tuloksia.
Jyväskylä. Turusta suuntasimme suoraan Jyväskylään. Yö hotellissa ja vähän geokätköilyä. Hieno kaupunki ja jäi jopa kaivelemaan että en käynyt lenkkeilemässä . Olisi jälleen nähnyt hienosti kaupunkia eri suunnista.
Suomenniemi . Pieni pitäjä joka nykyään kuuluu Mikkeliin. Täällä kesäloma ja harjoittelu jatkuvat. Samantien kun pääsimme perille lähdin pyörällä testaamaan ”vaarojen” värittämää tiestöä. 21km pyörälenkki hiekkateillä joissa oli korkeuseroa 125m. Upeaa vaihtelua länsirannikon tasaisuudelle. Seuraavana päivänä juoksin 13km lenkin samanlaisessa maastossa . Tänään uusi samanlainen lenkki ja pientä valmistautumista lauantain Mikkelin juoksuun. Poika juoksee 10,5km ja itse painelen päälle toisen kierroksen eli puolikkaan. Tavoite on totuutta jalat juoksemaan reippaammin väsyneinä. Katsotaan miltä tuollainen kisa tuntuu. Kaikki juoksee samaa 10,5km lenkkiä. Maratoonarit kiertää sen 4krt. Kuulostaa maratoonin kohdalta tylsältä. En ole koskaan puolikastakaan juossut kahden lenkin matkana. No tavoite on juosta eka kierros pojan kanssa n. 60minuuttiin ja sen jälkeen toinen kierros mahdollisimman lähelle 53minuuttia.
Tuli lenkillä muuten todistettua Itä-Suomen nykyaikaa. Ulkomaan rekisterissä oleva auto ei meinannut millään väistää ja lopuksi jouduin itse kiertämään ojan kautta. Liikenne kulttuuri on rajan takaa tulleilla näköjään hieman erilaista kuin paikallisilla. Jotka antavat kylätiellä hyvin tilaa ja morjenstavat hymyillen päälle:)


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *